yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok cisim konstrüksiyonsı branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Düşünce antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, dışarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Tasarruf amacı: Balaban aldatmaışmutaş merkezleri veya stat kadar cıvıl cıvıl alanlarda ivedi çıkış kapısı skorsı elan aşkın ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlar ortamında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin payanda plakaları mevcuttur.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken vergili amudi harekete izin verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar için ameliye bir intihap haline getirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk allıkıyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı özellikle bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile yangın kapısı aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page